Vaste klant korting

kortingen

Spaar uw eigen korting bij elkaar.

Als vaste klant geniet u bij Zilverklei.nl van een speciaal spaar programma voor eigen korting. Hoe meer u koopt hoe hoger uw korting en de korting is onbeperkt geldig.

Let op: log altijd in om uw korting te ontvangen!

Alle bestellingen die zijn afgerekend worden bij elkaar opgeteld. De korting is geldig vanaf uw volgende bestelling.

Bijvoorbeeld: U heeft een bestelling gedaan van €30,00, en als tweede een bestelling van €25,00 dan worden deze bedragen automatisch bij elkaar opgeteld. Bij elke volgende bestelling die u doet krijgt u 2% korting en hoe meer u koop hoe hoger uw korting.

Als u graag wil weten wat u inmiddels bij elkaar heeft gespaard dan kunt u altijd een mailtje sturen om dit op te vragen.

 

Aanmelden 

Om een account aan te maken kunt u zich aanmelden door een formulier in te vullen, klik hiervoor op de login  button en klik dan op aanmelden. U krijgt nu het aanmeld formulier te zien, vergeet niet op invoeren te klikken als u klaar bent. U krijgt meteen per mail een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd.

 

 

Inloggen

Om in te loggen voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in nadat u op de login button heeft geklikt. Log altijd in voordat u uw bestelling gaat plaatsen. Als u al recht heeft op korting (vanaf €50 euro) dan ziet u na het inloggen meteen de juiste prijs minus uw korting.

 

U krijgt een email ter bevestiging.