Annuleren / retourneren

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is kosteloos mits het pakket nog niet is verzonden.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket ongeopend terug te sturen naar onderstaand retour adres. Indien zilverklei.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom na goede ontvangst van de retourzending aan u terugstorten. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

RETOURNEREN / AFKOELINGSPERIODE

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden.

Wilt u een deel of de hele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u dan (onbeschadigd) terug te sturen naar onderstaand retouradres. zilverklei.nl zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn echter voor eigen rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk aan Zilverklei.nl medegedeeld te worden. U dient hierbij uw volledige naam, bankrekeningnummer en factuurnummer te vermelden, een rede is niet nodig. U kunt hiervoor ook ons Modelformulier gebruiken zoals onderaan onze algemene voorwaarden is vermeld in bijlage 1.

Voor uw gemak kunt u het formulier hieronder ook downloaden.

Modelformulier PDF

Modelformulier Doc

Klanten uit Europa dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

 

Retouradres:

Zilverklei.nl
Bijland 303
5403 VJ Uden
Nederland

Stuur a.u.b. uw order/factuur mee in uw pakket.