Betaalmethodes

-Betaal met iDEAL, BANK Contact, SOFORT Banking, Creditcard of PayPal voor een snelle levering.
-Mits op voorraad proberen wij uw bestelling dezelfde dag nog bij de post aan te bieden.
-U krijgt een bericht van ons bij verzending.
-Lukt een betaling niet dan kunt u ook altijd kiezen voor handmatig Vooruit Betalen, u hoeft hiervoor geen nieuwe bestelling te maken maar kunt het bedrag uit de ontvangen order gebruiken en ons doorgeven dat u via uw bank handmatig hebt betaald.

iDEAL (Nederland)

Als u uw bestelling heeft afgerond en u kiest iDEAL dan wordt u doorgeleid naar de internetbankier afdeling van uw bank, waar na inloggen de betaal opdracht klaarstaat. Hier autoriseert u uw betaling op de voor u gebruikelijke manier. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

SISOW

Als u uw bestelling heeft afgerond en u kiest een betalings methode van Sisow dan wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Sisow. Hier autoriseert u uw betaling op de voor u gewenste methode. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

BANKCONTACT / SOFORTBANKING / CREDITCARD (via Sisow)
Als u uw bestelling heeft afgerond en u kiest Bank contact, Sofort banking of creditcard dan wordt u doorgeleid naar een beveiligde pagina. Hier volgt u de verdere instructies om uw betaling af te ronden. Het bedrag wordt van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

AFTERPAY (via Sisow)

Na het kiezen van deze betaalmethode word u door AfterPay gescreend of u op deze manier mag betalen.  Als AfterPay uw order vrijgeeft staat deze garant voor de betaling, daarna kunnen wij direct tot verzenden overgaan. De levertijd kan hierdoor verschillen met wat er bij het product staat vermeld.

Achteraf betalen voor Nederlandse consumenten.
AfterPay voert voor Zilverklei.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Let op:  Afterpay kan niet gebruikt worden met de verzendmethode afhalen!!

Achteraf betalen voor Belgische consumenten
AfterPay voert voor Zilverklei.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

PAYPAL

Met PayPal is het mogelijk online en mobiele betalingen te verrichten. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Na uw betaling worden wij geïnformeerd dat uw bestelling is betaald. Betalen vanuit het buitenland was nog nooit zo gemakkelijk.

VOORUIT BETALEN (handmatig)

Het is ook mogelijk om uw bestelling handmatig aan ons vooruit te betalen. Wij wachten echter wel met het versturen van uw bestelling tot het aan ons verschuldigde bedrag op onze rekening staat. Woont u in het buitenland dan kunt u betalen via onze IBAN en BIC code deze vind u bij onze contact gegevens en ook op de orderbevestiging die u toegestuurd krijgt.

Betalen met AfterPay (NL & BE)

Na het kiezen van deze betaalmethode word u door AfterPay gescreend of u op deze manier mag betalen.  Als AfterPay uw order vrijgeeft staat deze garant voor de betaling, daarna kunnen wij direct tot verzenden overgaan. De levertijd kan hierdoor verschillen met wat er bij het product staat vermeld.